SAIGON CAPHE AMSTERDAM CS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saigon Caphe Amsterdam CS. Meer weten? Ontdek meer

23 jan 2023 om 15:00 Erg lekker en goede portie. En snel bezorgd!
15 jan 2023 om 13:41 Great pho
6 jan 2023 om 20:52 Erg lekkere bun nem nuong. Heb er zelf nog hoi sin en sriracha aan toegevoegd. Smullen! De thit kho is ook erg lekker. Heb er zelf nog sriracha aan toegevoegd voor extra spice. 5/5
23 dec 2022 om 15:17 I had the Banh Mi with tofu and it was really tasty!! Super fluffy bread and a nice sauce, would totally get this again:)
26 nov 2022 om 11:30 erg lekker en warm.
9 nov 2022 om 19:47 Pho gerechten Bun bo hue en Hu tieu waren niet smakelijk.
9 nov 2022 om 14:15 Delivery took really long. The ingredients for the soup for very limited (the veggies) and we didn't get hoi sin. Pho without hoi sin? Price was too much for what you get. Broth was nice tho.
30 okt 2022 om 20:40 Na ruim twee uur wachten werd de bestelling geannuleerd. Ik bestel hier niet weer. Nul sterren
21 okt 2022 om 22:07 De loempias waren smaakvol met kip ipv de gebruikelijke goedkope smakeloze groentevulling. De bun met kip is een aanrader. Met Vietnamese roots, kan ik zeggen dat het eten lekker is. De bezorgtijd was aan de lange kant: 90 min
23 sep 2022 om 22:43 Eten viel enorm tegen. Erg duur voor wat je krijgt. Rauw vlees op noodle salade.. ik bestel hier niet meer
30 jul 2022 om 14:03 Super lekker en snel bezorgd!
27 jul 2022 om 16:50 Zeer slecht voorbereide gerechten. Pho soep was super onsmakelijk! Is regelrecht naar de prullenbak gegaan!